Verlangen naar een Kind moet door JavaScript ondersteund worden.

Verlangen naar een Kind
Verlangen naar een Kind

Spermadonor aangeboden

LEES ONDERSTAANDE TEKST EERST, VOORDAT U REAGEERT OP EEN OPROEPJE!

Op deze pagina vindt u oproepen van mannen die zich aanbieden als bekende spermadonor. Deze oproepen zijn door ons niet gecontroleerd. Reageren is dus op eigen risico!

Mocht u toch iets constateren waarvan u vindt dat dat onze aandacht behoeft kunt u dat melden bij meldpunt@verlangennaareenkind.nl

Bekijk voor meer oproepen ook deze sites:


Overzicht van de oproepen

Naam: Titel: Datum:
Arie (37 jaar): Goed uitziende verzorgde sociale man biedt zich aan. 02-01-2022
Marijn (39 jaar): Marijn: Gezonde en sportieve donor met recente testen van erkende kliniek 01-01-2022
Rudolf (38 jaar): Beschikbaar als zaaddonor! 01-01-2022
Reinier (37 jaar) Goedopgeleide,gezonde en fitte donor vindt het mooi om te kunnen helpen 01-01-2022
Frank (40 jaar): Gezonde, serieuze donor biedt zich aan 01-01-2022
Pieter (38 jaar): Heel bijzonder om op deze unieke wijze wat voor iemand te kunnen betekenen 01-01-2022
Curtly (49 jaar): Lichtgetinte gezonde spontane en vrolijke man 01-01-2022

Oproepen

Arie (37 jaar): Goed uitziende verzorgde sociale man biedt zich aan.
Datum: 02-01-2022

Een zeer goede dag!

Graag wil ik mijzelf aanbieden 1malig als zaaddonor.

Ik ben een Nederlandse man van 37 jaar.
Ik ben 1m83 lang.
Ik heb blond haar en licht blauwe ogen.
Normaal tot slank postuur.
Geen ziektes die de familie teisteren.
Qua niveau : hbo/wo

Daar ik zelf schatten van een paar donorkinderen heb en ik me dolgelukkig prijs wil ik dit voor iemand graag in vervulling laten gaan.

Je bent een sociale zelfstandige stabiele vrouw of stel (V/V).

Ik ga me in geen enkel opzicht in jullie leventje mengen. Ik heb en wil ook verder geen inbreng in toekomstige beslissingen of verdere keuzes.

Mocht je nog voor een tweede kinderwens gaan, dan stel ik me daar ook ter beschikking voor, zodat het toch volle broertjes en/of zusjes zijn.

Ik ben geheel vrij van enige geslachts- of andere ziektes.

Tot snel!

Groetjes, Arie

E-mail: arieschurink@gmail.com

Naar boven


Marijn: Gezonde en sportieve donor met recente testen van erkende kliniek
Datum: 01-01-2022

Ik ben een goeduitziende en sportieve Nederlandse man met een afgeronde hogere economische opleiding.
Met een vaste goede baan en een eigen huis heb ik een stabiele basis op weten te bouwen in deze maatschappij.Op school kon ik op alle gebieden (zowel sociaal als wat de leerstof betreft) altijd goed meekomen met de rest van de groep. In het bezit van een ondernemend en meelevend karakter met de nodige doorzettingsvermogen,ook als het even tegen zit

Mijn belangrijkste motivatie om me beschikbaar te stellen als donor was omdat ik mij geroepen voelde een bijdrage te leveren om het schrijnende tekort aan donoren wat te verminderen.
Ik heb dit in het verleden twee maal eerder gedaan en vond dat een hele mooi ervaring om mee te maken.
Heel erg bijzonder om zoiets speciaals als dit voor anderen te kunnen en mogen doen.

Mijn zaad is getest en gezond verklaard door een erkende spermabank.
In mijn familie komen geen erfelijke aandoeningen voor op lichamelijk en geestelijk gebied.
Donaties gaan via zelfinseminatie of als bekende donor voor jou/jullie bij een erkende spermabank of kliniek.
Ik zou me natuurlijk ook zelf kunnen aanmelden als anonieme bij een spermabank,maar heb dit niet gedaan,omdat de anonimiteit die daar heerst mij geen fijn gevoel geeft.
Dar voelt voor mij veel te onpersoonlijk.

Wat betreft contact zou ik het zeker op prijs stellen om tijdens de zwangerschap en na de geboorte af en toe te horen of alles goed gaat,maar zal de privacy van de wensouders in deze altijd respecteren.
Vanaf een in onderling overleg overeen te komen leeftijd zal ik zeker bereid zijn tot contact of een persoonlijke ontmoeting met mijn donorkinderen.Wat we overeenkomen wil ik graag vastleggen in een donorcontract,zodat hierover in de toekomst geen misverstanden kunnen ontstaan.

Als je enige interesse hebt in mijn verhaal aarzel dan niet om te reageren.
We kunnen dan van gedachten uitwisselen om uit te zoeken of we ongeveer dezelfde visie hebben.
Zo leren we elkaar meteen iets beter kennen en wie weet...

Groetjes,
Marijn

E-mail: donorschapgiftoflife@gmail.com

Naar boven


Rudolf (38 jaar): Beschikbaar als zaaddonor!
Datum: 01-01-2022

Beste stellen en/of dames,

Via deze weg wil ik mezelf graag beschikbaar stellen als zaaddonor voor alleenstaande vrouwen en stellen met een kinderwens.

Ik ben een (aantoonbaar) gezonde en sportieve jongeman van 38 jaar, sta positief in het leven, onderneem veel, hou van gezelligheid, reizen, avontuur, stappen met vrienden en vriendinnen en ben momenteel zonder relatie en heb zelf geen kinderen.

Uiterlijke kenmerken van mij: bruin haar, groene ogen, 1m83 lang, slank tot normaal postuur.

Verder heb ik een WO-achtergrond en in het dagelijks leven hou ik me bezig met computers.

Ik zoek geen actieve vaderrol, maar sta wel open voor contact met het kind op latere leeftijd en zou het leuk vinden als ik zo af en toe op de hoogte wordt gehouden middels een fotootje met een klein stukje tekst erbij.

Voor contact kunt u mij een mailtje sturen, dan zal ik zo spoedig mogelijk (met o.a. recente foto en eventueel meer informatie over mezelf) reageren.

Met vriendelijke groet,

Rudolf

E-mail: rudolfsteenbergen@gmail.com

Naar boven


Reinier: Goedopgeleide, gezonde en fitte donor (37 jaar) vindt het mooi om te kunnen helpen
Datum: 01-01-2022

Goedopgeleide,gezonde en fitte donor vindt het mooi om te kunnen helpen

Graag wil ik mezelf even voorstellen;
Ik ben Reinier een goedopgeleide man met een gespierde bouw,op hoog niveau actief met sport en probeer altijd zo gezond mogelijk te leven en eten (mijn voeding bevat geen kunstmatige voedings- en/of smaakstoffen en komt van natuurlijke oorsprong).Verder heb ik nog nooit gerookt en drink eigenlijk verder nauwelijks tot geen alcohol.

Mijn bezigheden bestaan voornamelijk uit sport, lezen, ondernemen en zelfontwikkeling. Bij een officiële test is mijn IQ gemeten op een waarde van 120 punten,wat niet extreem hoog is maar wel bovengemiddeld.
Ik probeer mijn capaciteiten te verbreden en ook de personen uit mijn omgeving help ik met hun zelfontplooiing.

De reden dat ik wil doneren is dat ik veel ouders heb gezien voor wie het krijgen van een kindje een heel nieuwe wending aan hun leven gaf.
Graag wil ik een bijdrage leveren om deze positieve wending ook voor anderen mogelijk maken met een groot verlangen maar bij wie het om uiteenlopende redenen helaas zonder hulp niet gaat. Nu ik fit,gezond en weer even vrijgezel ben (hoef dus met de wensen van een partner geen rekening te houden) lijkt het me ook een juist moment om dat dit te doen.

Ik verwacht van de wensouders dat zij gezond proberen te leven (niet-rokers en een hygiënische leefomgeving). Ook hoop ik van de ouders dat ze geen religie aan het kind zullen opdringen,want vind dat een kind zelf moet ontdekken waar hij/zij in wil geloven en zijn eigen volwaardige zelf moeten kunnen uiten.

De wensouders aan wie ik doneer mogen wat mij betreft zowel alleenstaand, getrouwd of samenwonend zijn,daar heb ik geen voorkeur voor Ook vind ik het verder niet van belang wat je geaardheid is dus zowel hetero als lesbische wensouders mogen reageren. Dat kindje in een liefdevolle omgeving zal opgroeien is voor mij eigenlijk de belangrijkste voorwaarde.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen op het volgende mailadres: donorreinier@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Reinier

E-mail: donorreinier@gmail.com

Naar boven


Frank (40 jaar): Gezonde, serieuze donor biedt zich aan
Datum: 01-01-2022

Hallo,

Ik ben een 40-jarige man en biedt me aan als zaaddonor.
Zelf ben ik donorvader van een aantal dochters en zoons en prijs me hier erg gelukkig mee. Dit geluk gun ik ook aan een ander.

Ik kom uit en werk in de regio Utrecht/Gelderland.
Ben 40 jaar, Nederlandse afkomst, 1.80 meter, donker haar en blauwe ogen. Ik houd fietsen door de bossen en ik geniet hierbij van de natuur. Ik ben daarbij ook echt een natuurmens.
Ik ben HBO/WO opgeleid en werkzaam erin.

Graag wil ik een lesbisch koppel of vrouw helpen door middel van een donatie.

Ik ben niet op zoek naar een vaderrol.

Afstand geen probleem, maar in overleg.

mail me: frankverbrugge410@gmail.com

Frank

E-mail: frankverbrugge410@gmail.com

Naar boven


Pieter (38 jaar): Heel bijzonder om op deze unieke wijze wat voor iemand te kunnen betekenen
Datum: 01-01-2022

Ik was in eerste instantie ten onrechte in de veronderstelling, dat het met het tekort aan zaaddonoren wel meeviel.Toen juist het tegenovergestelde het geval bleek te zijn heb ik voor mezelf besloten om op deze site als donor beschikbaar te stellen.

Indien ik het vertrouwen heb, dat de moeder/ouders bijzonder goed voor het kindje zullen zorgen gun ik iedereen dit mooiste en waardevolste bezit dat er maar kan zijn in je leven. Wel heb ik als eis,dat ik gevrijwaard zal zijn van finaciele aansprakelijkheid voor de opvoeding en dat we dit ook vastleggen middels een donorcontract.Ik wil juridisch gezien echt donor zijn en geen verwekker en daarom zal de bevruchting ook door middel van ZI plaatsvinden

Ik ben een sportief gebouwde gezonde man van in de dertig met een opleiding op HBO niveau Mijn hobby's zijn muziek maken,lezen,sporten en ga ook graag op vakantie naar een warm land om te surfen en duiken. Ik heb dus brede interesses op allerlei gebied en ben een ondernemend,ambitieus,verantwoordelijk,sociaal en eerlijk persoon.

Kort geleden nog volledig medisch getest en ook zeker geen noemenswaardige erfelijke afwijkingen (zowel psychisch als lichamelijk) in de familie.Mocht aanvullend medisch onderzoek toch gewenst zijn is dat voor mij zeker bespreekbaar.

Tenslotte wil ik nog melden dat ik mijzelf niet aanprijs en nu of in de toekomst nooit indiscrete voorwaarden en eisen zal stellen.Ik heb absoluut geen commerciële bedoelingen,dus verlang ook geen vergoeding (afgezien van eventuele reiskosten).

Ik hoop enkele leuke reacties en wie weet wat voor moois daar uit voorkomt!
Alle serieuze reactie op mijn oproep zal ik uitgebreid beantwoorden.

Mvg,
Pieter

E-mail: postvoorpieter2018@gmail.com

Naar boven


Curtly (49 jaar): Lichtgetinte gezonde spontane en vrolijke man
Datum: 01-01-2022

.Ik ben een lichtgetinte gezonde spontane vrolijke en positief ingestelde man met donker haar normaal postuur en een lief en zachtaardig karakter. Roken doe ik niet en drinken doe ik zelden. Mijn roots liggen voornamelijk in Nederland en een deel uit de tropen. Waar ik voor sta is een donorschap zonder verantwoordelijkheden naar het kind toe maar wel dat ik open sta voor af en toe contact omdat ik denk dat dat in het belang is van het kind.

Ben jij net als ik een vrolijk persoon met een positieve levensinstelling en heb je een grote kinderwens en daar ook goed over nagedacht?

Stuur mij dan eens een bericht en laten we op neutraal terrein elkaar eens ontmoeten of er daarna genoeg klik is om verder te mailen of te appen.

email adres: donor_rdam@yahoo.com

E-mail: donor_rdam@yahoo.com

Naar boven


Powered by:
DHTML Menu By Milonic JavaScript